Scanmineral
Scanmaskin Sweden AB Till startsidan
>>Hem >> Om företaget
Scanmaskin Sverige AB och Scanmineral Sverige AB - Kontakta oss här!

Fram till slutet av 80-talet så hade vi både betongutrustningar, väderskydd och lagertält i programmet.

1990 beslutade vi att specialisera vårt produktprogram till att rikta sig till maskiner till förarbeten inför golvbeläggningar, slipning, blästring och fräsning av golv. I Scanmineral riktade vi in oss på att tillhandahålla dom senaste utvecklade fillermaterialen till fogfria industrigolv. Granuscan är vårt välkända märke för infärgade sten- och kvartsgranulat för golvbeläggningar.

2004 kom vi ut med vår första egen producerade slipmaskin, ScanCombiflex 45. Den blev en riktig storsäljare till byggmaskin uthyrare och golvläggare i hela norden. I slutet av 2005 kom vi med nästa modell ScanCombiflex 500. Efter detta har vi lanserat vår radiostyrda och självgående slipmaskin ScanCombiflex 700RC och ScanCombiflex 650.

Idag är vi en komplett leverantör av alla typer av filler till fogfria industrigolv och levererar vår infärgade industrisand, Granuscan Colour Granuler, till hela Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island. Vi levererar även till andra länder som Israel, Spanien och Stor Britanien.

Scanmaskin producerar idag hela vårt breda sortiment av slipmaskiner i vår anläggning i Lindome utanför Göteborg. Vi kan tillsammans med våra slipmaskiner erbjuda vårt slipsystem, Snap-On. Snap-On är enkla verktyg att montera och demontera. Vi har verktyg för allt ifrån borttagning av tjocka beläggningar ifrån golvet, till slipning innan målning till verktyg för polering av hög blanka betonggolv, terrazzo och naturstensgolv.

Vi har även försäljningskontor med lager i Finland, Borgå. Där vi har 2 anställda, vår ansvarige Rasmus Renlund och vår ordermottagare Petri Lindblad.
I Norge utanför Oslo, Furuset, har vi vårt norska kontor och reservdelslager med vår säljare Kjell Retterholt som ansvarig.

I Sverige är vi idag 16 anställda på vårt huvudkontor i Göteborg/Lindome.
Ni är alltid välkomna att besöka våra kontor där vi gärna visar våra produkter och bjuder Er på något.

Bästa hälsningar

Claes-Göran Bergstrand med personal.
Verkställande direktör

Kontakta oss!